fredag den 24. januar 2014

Oplevelser giver gode resultater, når man bevidst beslutter, at de skal benyttes til noget


Spørgsmålet er, hvordan man udnytter/benytter det, som man oplever.

Hvordan er dine største udfordringer i den kommende tid? Hvad har du/din organisation sat på dagsordenen for at sikre, at du eller organisationen udvikles?

Hvert år drager PS4 af sted til verdens største konference, og det resulterer altid i, at de deltagende tager noget brugbart med hjem – ofte i form af noget, som skal bearbejdes, moduleres, eller at oplevelsen lige skal sætte sig, inden den kan benyttes.

Inden vi drager på tur, mødes vi i den delegation, som skal af sted. Vi snakker om, hvilke hensigter hver enkelt har for at drage hen over Atlanten. Det er en lang rejse, og det er vigtig, at man har gjort sig nogle tanker om, hvad man vil opnå med sådan en tur. Deltagelse i verdens største konference skulle gerne ende ud i, at både du selv og din organisation oplever ”return on investment”. Det er derfor nødvendigt med et formøde, hvor vi alle hjælper hinanden med at gennemgå, hvilke udfordringer organisationen har i den kommende periode. Således kan vi hjælpe hinanden med at sætte fokus på, hvad vi hver især skal være opmærksom på ”over there”.

Sidste år var John Kao en af key note-speakerne, og en deltager skrev dette:

”John Kao er en kinesisk amerikaner, der med sin passion for jazzmusik gav inspiration til, hvordan man, som leder, kan blive mere innovative via ”jam sessions” i sit team. I jazzmusikkens verden viser man hinanden respekt og giver plads til den enkelte, så alle har mulighed for at vise sit værd og nyde at være i centrum. John Kao anvendte musikken som inspiration og eksempel på, hvordan man med den ene hånd holdt en fast rytme (den stod ikke til diskussion), mens der samtidig var plads til at improvisere og afprøve nye måder at udtrykke sig på med den anden hånd. Denne inspiration har jeg anvendt flere gange til at tænke nyt inden for en helt fast ramme”.

Udover at få noget fagligt med hjem, så får man også nye relationer, som varer i lang tid. Man har været sammen om at udvikle, reflektere, savne dem derhjemme, og måske vigtigst af alt, så tog vi os tid til at reflektere.

Fredagens vise ord:
”Vi har travlt med at fylde os med aktiviteter, mål og forpligtelser. At tømme os selv og lade op er lige så vigtigt. Det giver plads til nye måder at levet livet på”.

Join os på dette års ASTD. Vi vil sikre, at du får en udviklings- og relations-oplevelse for livet 
Få yderligere information på www.ps4.dk under konferencer.


Rigtig god weekend!
PS4 Teamet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar