tirsdag den 15. februar 2011

ASTD - Storslået, hyggelig og professionel konference

Årets faglige kick – Har du fået tilmeldt dig verdens største uddannelseskonference?

Af: Kirstine Grønhøj Jensen

Igen i år drager PS4’s konsulenter over Atlanten, denne gang til det evigt solrige Orlando, Florida for at deltage i ASTD konferencen - og du er inviteret med.

Orlando er en af verdens hurtigst voksende byer og huser intet mindre end SeaWorld, Universal Studios og Disney World, men i år er byen også hovedsæde for ASTD, der er den ledende konference inden for udvikling af mennesker og organisationer - absolut et besøg værd!

Så sæt kryds i kalenderen den 20.-27. maj 2011, og tag med PS4’s erfarne konsulenter til verdens største uddannelseskonference. Vi sørger for at du får optimalt ubytte af turen med behovsafklaring, sparring samt videndeling og ideudvikling i et efterfølgende virtuelt rum.

Mere end 70 lande er repræsenteret på konferencen, der har op til 10.000 deltagere, så der bliver rig mulighed for at netværke og finde fagligt ligestillede. Dette års tema er Learning to LEAD, og du vil få en ordentlig portion inspiration, faglige input og nye udviklingskompetencer på de mange spændende workshops.

Inspirerende oplæg – styrkebaseret ledelse, strategic leadership og teamwork

På konferencen vil du kunne lægge øre til interessante oplæg af årets foredragsholdere.

Hovednavnet i år er Marcus Buckingham, der har næsten to årtiers erfaring som seniorforsker hos Gallup. Han har forsket i, hvordan man kan bruge medarbejdernes styrker til at udvikle virksomheden, og baseret på interviews af medarbejdere over hele verden, fremfører han ideen, at man vil få de bedste resultater ved at udnytte alle medarbejdernes styrker, frem for at fokusere på svagheder og mangler. Dette kalder han styrkebaseret ledelse. Har styrkebaseret ledelse fanget din interesse, er det helt sikkert værd at opleve Marcus Buckingham live.

Blandt keynote speakers på konferencen kan du også opleve danske Mette Nørgaard, som er bosat i New York. Hun er international ekspert på området strategic leadership, og har gennem sin karriere arbejdet tæt sammen med ledere fra organisationer som Microsoft, Harley-Davidson og the US Navy. Mette Nørgaard har sammen med Doug Conant fra Campbell's, der også er at opleve på konferencen, skrevet bogen "Touch Points: Transforming Everyday Ineractions into Powerful Leadership Moments".

Teamwork er også på programmet i år. Til at fortælle om dette emne har ASTD fået fat i tidligere Lead Solo Pilot fra Blue Angels, John Foley. Som pilot skulle John Foley konstant performe som en del af et team i et intenst, risikofyldt miljø, hvilket krævede engagement, disciplin og tillid. Med disse erfaringer har Foley udviklet en praktisk og effektiv model til at mindske performance gaps. Udover konkrete værktøjer vil Foleys oplæg vil give dig en visuel dynamisk oplevelse med videoer af hans adrenalin-fyldte præstationer hos Blue Angels.

”Super oplevelse” - Sagt om ASTD konferencen

Sidste år blev ASTD konferencen holdt i Chicago, og PS4 deltog sammen med forskellige personer fra dansk erhvervsliv. PS4 har talt med nogle af sidste års deltagere, og her kan du læse, hvordan de oplevede ASTD konferencen:


Hvordan oplevede du at rejse med PS4 A/S?

”Rigtig godt og positivt. Sjove og inspirerende personer med et solidt kendskab til ASTD, gør at man som ’ny’ deltager kan læne sig tilbage og føle sig tryg. Der var et super mix af personligheder, interesser og færdigheder.” - Thomas Kristiansen, salgschef Metier Scandinavia A/S.


Hvordan var din oplevelse som deltager på ASTD med PS4 A/S?

”Det var en ’eyeopener’. Generelt en stor oplevelse både mht. konferencetemaer, international stemning, spændende by og ikke mindst en god heterogen gruppe”. – Kirsten Porse, HR-Partner, Nationalbanken.

”Super oplevelse med masser af gode, nye og inspirerende input og netværksrelationer. Et frisk pust”. – Thomas Kristiansen, salgschef Metier Scandinavia A/S.


Hvilke egenskaber mener du, der er i deltagelsen på konferencen?

”Alsidighed, velorganiseret, højt fagligt niveau, storslået og mange gode talere” – Ramon Riemann, partner 2HR.

”Det giver et fagligt løft, ny viden, innovation, nytænkning og ny energi på ’batterierne’”. – Thomas Kristiansen, salgschef Metier Scandinavia A/S.


Få en fantastisk og unik oplevelse både fagligt og socialt sammen med PS4 i Orlandos varme klima. Dit udbytte af arrangementet er stort, du får:

• Inspiration
• Viden
• Træning
• Netværk
• Behovsafklaring inden afrejse
• Sparring under selve konferencen
• Efterfølgende mulighed for vidensdeling og idéudveksling

Konferencen er enormt relevant for dig, der interesserer dig for leder-, organisations- og medarbejderudvikling, og til dig, der ønsker at være opdateret med den nyeste viden inden for ledelse. Så har du mod på at kaste dig ud i det, så kontakt PS4 partner Berit Weise på bw@ps4.dk, mobil:28 15 25 61.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar